Allt på Sjön arrangeras av Sweboat – Båtbranschens Riksförbund i Gustavsbergs hamn. Välkommen till årets båtfest!

Till Gustavsberg bjuds hela båtbranschen in för att visa upp sig i Gustavsbergs hamn. Här finns över 280 utställda motor- och segelbåtar i alla storlekar, både från svenska och utländska varv.

Här finns en stor tillbehörsutställningen med över 85 utställare av enbart marina produkter och tjänster. På området finns det matservering i form av både restaurang och café.

Prova på bryggan:
Prova att köra ribb-båt,  testa segeljollar med kunniga instruktörer eller segla modellbåtar.

Matservering:
Vi är både stolta och glada att kunna presentera Bistro Gustavsberg med sin Kattholmens Bar & Kök som ny mässrestauratör. De kommer att stå för både mat och dryck under mässan.

Vår partner Subaru kommer att visa upp sina senaste bilmodeller och arrangera roliga barnaktiviteter.

I samband med mässan arrangerar ett spännade föredrag;  Stories från the High Seas.

Äventyrarna Andy Schell & Mia Karlsson har de senaste fem åren seglat närmare 50 000 sjömil med sina två Swan-båtar Isbjörn och Icebear. De driver världens största seglingspodcast, samarbetar med några av seglingsvärldens duktigaste fotografer och erbjuder betalande besättning att följa med på deras expeditioner. Nu kommer de till Stockholm för att berätta om och visa några av de häftigaste natur- och seglingsbilder man kan föreställa sig från deras äventyr på nordliga farvatten, bland annat Svalbard, Island och Kanada.

När: Lördag 31 Augusti, kl 16.00-18.30

Var: Gustavsbergsteatern, Skärgårdsvägen 7, Gustavsberg (1 km från mässområdet)

Anmälan: Swisha 100kr/pers till 123 653 66 76 senast 2 december och märk betalningen med din e-postadress. Begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Läs mer på www.rutgerson.se/event-stories-from-the-high-seas/

Simtävlingen Gustavsberg Open Water har mässområdet som målgång under lördagen.

Sjöräddningssällskapet finns på plats och visar upp sina båtar och informerar.

Sjöpolisen – finns på plats och informerar.

Skärgårdsradion kommer att sända Live från mässområdet under hela helgen!

Mer än bara båtar
Gustavsbergs hamn erbjuder en härlig miljö för shopping, museer, aktiviteter och mat och dryck. Här finns bland annat Iittala Outlet, Orrefors Kosta Boda, Gustavsbergs Porslinsmuseum och Konsthall med flera.

Visit Värmdö anordnar en egen mässa bredvid båtmässan med främst lokala företag från Värmdö som visar vad kommunen kan erbjuda både nära och längväga besökare.