Sweboat ställer in Allt på Sjön i Gustavsberg i augusti med anledning av Covid-19

Med respekt för alla samarbetspartners och utställares planering för hösten så vill vi inte vänta längre med ett beslut och informationen kring detta.
Vi kan samtidigt glädjas åt att denna sommar kommer gå till historien som båtlivets år, då hemmasemester är det som gäller för oss i Sverige. Det är just nu en enorm efterfrågan på både nya och begagnade båtar, och de som redan har båt planerar att använda den i större utsträckning än tidigare.   
Så, Coronaviruset stoppar våra fysiska mässor i höst, men stoppar inte båtlivet – om vi tar ansvar och visar hänsyn på sjön.   
   
Kontakt: Mats Eriksson, VD på Sweboat. Mobil 0703-42 06 99, me@sweboat.se 

 

Till höger finns nedladdningsbara dokument för dig som vill bli eller är utställare.

Klicka på respektive rubrik för att starta nedladdningen av anmälningsdokumenten.

Har du frågor eller funderingar om deltagande på mässan så tveka inte att kontakta oss.

Sweboat – Båtbranschens Riksförbund
Telefon: 08-449 55 90
E-post: info[at]sweboat.se*

* ersätt [a] med @


Vill du visa ej marina produkter?

Är du en utställare som säljer mat eller annat som vid första anblicken inte platsar på båtmässan, kan det finnas möjlighet att köpa en utställarplats utanför mässområdet, längs med kajkanten. Värmdö kommun och samarbetspartnern Visit Värmdö ansvarar för ytan och om intresse finns är du välkommen att kontakta Camilla Bring på Visit Värmdö för mer information.

Kontakt:

Camilla Bring, Visit Värmdö
Telefon: 070 – 728 22 74
camilla[a]visitvarmdo.se

* ersätt [at] med @

 OBS! För att läsa och spara ifylld information i anmälningsblanketterna behöver du ha Adobe Reader v.8 eller senare. Du kan ladda ner senaste versionen av programmet på https://get.adobe.com/se/reader.
Kontakta oss vid ev. problem.